Zoek je kado’s voor watersporters en kun je wat inspiratie gebruiken? We hebben een aantal kado ideeën voor je verzameld. In deze cadeaugids proberen we alleen kado’s te noemen die watersporters écht kunnen gebruiken. Als je zelf goede tips hebt, zou een reactie hieronder erg leuk zijn!

Zaklampen en Hoofdlampen

Een goede waterdichte hoofdlamp mag aan boord niet ontbreken. Je hebt altijd twee handen vrij en het licht schijnt daar waar je naar kijkt. Ook de nachtfunctie met “rood licht” behoort tot een goede hoofdlamp voor op de boot. Daarnaast biedt een hoofdlamp exta veiligheid tijdens het nachtzeilen.

Bekijk zaklampen & hoofdlampen

Waterdichte tassen

Boten worden nat :-). Om je waardevolle spullen aan boord te beschermen, is een waterdichte tas een uitkomst. Er zijn relatief simpele waterdichte zakken maar ook waterdichte reistassen en waterdichte rugzakken.
waterdichte tassen
bekijk waterdichte tassen

Zeilhandschoenen

Zeilhandschoenen beschermen de handen, houden warm en kunnen voor meer grip zorgen. Zeilhandschoenen zijn niet alleen nuttig op een zeilboot maar ook op motorboten.
super grip zeilhandschoenen zhik-glove-205
bekijk zeilhandschoenen

Zeilhorloges

Watersporthorloges zijn er in talloze soorten en voor elk budget. Een zeilhorloge is altijd een mooi kado omdat het “tijdloos” is.
Zeilhorloge review Ronstan Clear Start
bekijk zeilhorloges

Zeilmessen

Een mes hoort aan boord van ieder schip! Het is niet alleen praktisch om een zeilmes aan boord te hebben, maar verhoogt de veiligheid. Zeker op een zeilboot kunnen situaties ontstaan waarbij een lijn snel gekapt moet kunnen worden om erger te voorkomen!
zeilmessen
bekijk zeilmessen

Verrekijkers

Onmisbaar aan boord van ieder zeiljacht is een verrekijker. Of je nu op open zee, langs de kust of op binnenwateren vaart. Met een watersport verrekijker zie je belangrijke details een stuk eerder dan met het blote oog. Natuurlijk ook leuk voor ouders die bij zeilwedstrijden van hun kinderen gaan kijken!

bekijk verrekijkers

Watersport Kadobon

Soms is het leuker om “de gelukkige” zelf te laten kiezen. In dat geval kun je hem of haar de SailSupply Kadobon geven. Daarmee kan hij of zij gemakkelijk zelf een keuze uit talloze watersport artikelen maken. We hebben bonnen voor standaard bedragen, maar op aanvraag is ieder willekeurig bedrag mogelijk. Ook kan je ons zelf een tekst aanleveren voor op de kadobon.watersport-kadobon

bekijk kadobonnen

Leave a Comment