De StowAway BoatFenders werken exact hetzelfde en zijn even sterk als een traditionele bootfender of stootwil. Alleen is de StowAway BoatFender veel makkelijker in gebruik, doordat ze snel zijn op te blazen en leeg te laten lopen. Daarbij is deze opblaasbare fender opvouwbaar. In combinatie met de handige schoudertas dus makkelijk mee te nemen of weg te stoppen aan boord.

StowAway Boatfenders set

Heeft u ook wel eens van die situaties waarbij u graag een extra stootwil of bootfender aan boord hebt? Zoals in een sluis, een lastige box in een onbekende haven of wanneer u langszij ligt. Of als u aan lagerwal ligt en uw boot het zwaar te voortduren krijgt? Met de StowAway BoatFender stootwillen aan boord heeft u altijd voldoende bootfenders bij u, zonder dat het ten koste gaat van uw ruimte aan boord. Uw dek blijft vrij van overbodige spullen en het vooronder en bakskisten zijn niet onnodig bezet door onhandig grote stootwillen.

Aan de bootfenders is standaard een praktisch verstelbare nylon riem bevestigd. Hiermee kunt u vlug en zonder lastige knopen uw fenders ophangen of snel nog even in hoogte verstellen. De onderkant van de opblaasbare stootwil is voorzien van een stevige RVS ring waar met behulp van een extra lijn de opblaasbare fender ook horizontaal opgehangen kan worden.

Opblaasbare bootfender

Hang de bootfender horizontaal op dmv. een extra lijn

De opblaasbare stootwillen van StowAway BoatFenders zijn de oplossing voor ieder type wedstrijdjacht. Met deze fenders beschermt u uw boot zonder dat dit ten koste gaat van uw ruimte aan boord. Tijdens het zeilen bergt u de fenders namelijk heel compact op en u haalt ze pas weer te voorschijn tijdens het aanmeren. Door het compacte formaat van de set zijn ze ook eenvoudig weg te stoppen op de wal of in de auto.

De set StowAway BoatFenders bestaat uit vier opvouwbare stootwillen, een gratis pomp en een luxe schoudertas zijn inbegrepen in de set. U ruimt hierdoor uw bootfenders en pomp snel en netjes op. De opvouwbare stootwillen zijn leverbaar voor zowel zeil- als motorschepen van 15 tot 50 voet. Met de meegeleverde pomp en het grote verzonken ventiel blaast u de StowAway Boatfenders razend snel op en het leeg laten lopen is dankzij het grote ventiel ook een fluitje van een cent.

De opblaasbare stootwillen zijn te krijgen in maar liefst vier kleuren: blauw, zwart, navy en rood. En daarbij ook nog eens leverbaar in vier maten. Een set in de maat small of medium wordt geleverd met een handige handpomp. De large en extra large wordt geleverd met een voetpomp, waardoor ook deze fenders snel en makkelijk op te pompen zijn.

Opvouwbare stootwil leverbaar in 4 kleuren

Leverbaar in 4 kleuren

Maten/ Afmetingen Small (15 x 46 cm) Medium (20 x 57 cm) Large (23 x 70 cm) Extra Large (30 x 90 cm)
Aanbevolen bootlengte Onder de 18 voet 18 tot 25 voet 26 tot 38 voet Boven de 38 voet
Oppomptijd 10 sec. 15 sec. 15 sec. 35 sec.
Leeglooptijd 3 sec. 5 sec. 7 sec. 10 sec.

StowAway BoatFendersKijk voor meer informatie en om te bestellen op StowAway BoatFenders.

Leave a Comment