Helaas is Suunto gestopt met het produceren van specifieke zeilhorloges voor de zeilsport. De populaire modellen M3, Regatta en natuurlijk de Yachtsman zijn dan ook niet meer leverbaar. Bekijk alle zeilhorloges en starthorloges van andere merken in onze webshop.

Zeer geliefd in de wedstrijd zeilsport zijn de starthorloges van het merk Suunto. Onder de namen M3, Regatta en Yachtsman levert Suunto drie zeer veelzijdige zeilhorloges. Alle Suunto zeilhorloges zijn verkrijgbaar bij SailSupply.nl.

Suunto M3

Suunto M3 zeilhorloge

Suunto M3 zeilhorloge

Het Suunto M3 starthorloge bevat alle noodzakelijke opties voor de meeste wedstrijdzeilers. Zo heeft dit zeilhorloge een zeil-timer met synchronisatie en slimme herhaalfunctie, verstelbare ring voor startlijn en overstaghoek informatie, timer slot en meerdere klok, datum en alarm functies. Meer informatie over dit zeilhorloge is te vinden in de webwinkel.

Suunto Regatta

Suunto Regatta zeilhorloge

Suunto Regatta zeilhorloge

Het Suunto Regatta zeilhorloge heeft een hoop overeenkomsten met het M3 starthorloge. Echter is dit zeilhorloge ook voorzien van uitgebreid kompas functionaliteiten. Meer informatie over dit zeilhorloge is te vinden in de webwinkel.

Suunto Yachtsman

Suunto Yachtsman starthorloge

Suunto Yachtsman starthorloge

Voor de echt veeleisende wedstrijdzeiler biedt Suunto ook nog de Suunto Yachtsman starthorloge. Dit horloge bevat alle mogelijkheden die u maar kunt wensen op een starthorloge. Naast de vele standaard functies van een zeilhorloge bevat dit horloge ook uitgebreide kompas en barometer mogelijkheden. Meer informatie over dit zeilhorloge is te vinden in de webwinkel.

2 comments add yours

  1. Graag meer informatie over het Suunto Yachtsman horloge, maar beide linkjes (naar horloge noch webwinkel) doen het: prijs en mogelijkheden voor bandjes (eldemetaal en titanium ook mogelijk?)

  2. Beste Willemien,

    de link in dit artikel naar het Suunto Yachtsman zeilhorloge werkt bij ons gewoon correct. Wellicht was er tijdelijk wat mis met de site. Mocht u hier nog steeds problemen bij ondervinden vernemen wij dat uiteraard graag.

    De prijs van het Suunto starthorloge bedraagt € 362,-.

    Met vriendelijke groet,

    Team SailSupply.nl

Leave a Comment