+31852100830

Dek organizers

Op zoek naar een nieuwe dek organizer, valgeleider of vervangende onderdelen? We leveren het allemaal van bekende merken als Spinlock, Barton, Harken, Ronstan en meer. Neem voor al je vragen over deck organisers gerust contact op.

Artikelen 1 tot 32 van 50 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 32 van 50 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Valgeleider

Een valgeleider is het ideale dekbeslag om je vallen netjes van de mast naar de valgeleider te begeleiden. Hierdoor hoeft de bemanning niet naar het voordek, maar kan veilig vanuit de kuip de vallen bedienen. Door gebruik te maken van een valgeleider lopen de lijnen netjes geordend over je dek en raken ze ook niet in elkaar verstrikt. Belangrijk is om een valgeleider te kiezen die past bij de lijndikte van je vallen en de maximale werkbelasting.

De meest verkochte merken zijn Spinlock, Harken, Barton en Ronstan. Je vind deze valgeleiders uiteraard allemaal bij SailSupply.

Spinlock valgeleider

De Spinlock valgeleiders zijn voorzien van lagering, waardoor de belasting op lieren tot een minum beperkt wordt. De A-symmetrische uitvoering bespaart ruimte aan dek en gewicht. Ook zijn de Spinlock valgeleiders stapelbaar en buigen ze mee met de ronding van je dek.

Deck organisers

Een andere benaming voor een valgeleider is deck organiser. Er zit tussen deze twee dus geen verschil en beide zijn geschikt voor het ordenen van je vallen over het dek. Vaak zijn deck organisers ook stapelbaar. Hierdoor is het mogelijk om meer lijnen te ordenen. Ook ideaal als er weinig ruimte is.

Harken deck organisers

Met de Harken deck organisers begeleid je een groot aantal lijnen door een kleine ruimte en blijft het dek veilig en opgeruimd. De deck organisers zijn zoals je van Harken mag verwachten van hoge kwaliteit. De keuze is echter wat beperkter, waardoor ook veel zeilers uitwijken naar andere merken.

Een valgeleider of deck organiser kopen is niet moeilijk, maar als je advies wilt dan denken we natuurlijk graag met je mee.