+31852100830

Reddingsboei en hoefijzerboei

reddingsboei en hoefijzerboei

Een reddingsboei of hoefijzerboei hoort op ieder zeiljacht of motorjacht thuis. Een reddingsboei, rescue sling of hoefijzerboei is het eerste veiligheidsmiddel dat over boord gegooid wordt nadat een persoon onverhoopt te water gegaan is. Zeker in de zomermaanden wordt er vaak zonder reddingsvesten gevaren waardoor het nog belangrijker is, snel een reddingsboei achter een drenkeling aan te kunnen gooien. Een hoefijzerboei...

Lees meer over reddingsboeien...

rescue sling of een reddingsboei kan gemakkelijk aan de reling van het zeiljacht of het motorjacht bevestigd worden zodat deze altijd gereed is.

Reddingsboei: de opties

Er zijn verschillende vormen van veiligheidsmiddelen voor direct gebruik nadat een persoon te water gegaan is:

  • reddingsboei / hoefijzerboei: simpel en snel achter drenkeling aan te gooien
  • rescue sling: reddings sling met lijn
  • rescue line: reddings lijn

Lastig kiezen?!

De keuze voor de juiste veiligheidsmiddelen kan soms moeilijk zijn omdat er zo veel opties zijn. We helpen daarbij graag met persoonlijk advies. Neem contact met ons op door

te bellen of direct een vraag te stellen.12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina

Koop reddingsboei of koop een hoefijzerboei voor zeiljacht of motorjacht gemakkelijk online. Er zijn reddingsboeien en hoefijzerboeien in verschillende kleuren zoals rode, gele, blauwe of witte reddingsboeien en hoefijzerboeien.

Verder bieden we ook hoezen aan voor reddingsboeien en hoezen voor hoefijzerboeien. Met deze hoezen die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, kunnen oude hoefijzerboeien of reddingsboeien een "nieuw leven" krijgen.

Een goed alternatief voor de klassieke hoefijzerboei is de rescue sling. Dit veiligheidsmiddel voor aan boord is zodanig verpakt dat de opbergtas van de rescue sling met één beweging snel te openen is en de rescue sling in geval van een calamiteit direct achter de drenkeling aangegooid kan worden.