+31 (0)85 2100 830

Niet goed, geld terug

30 dagen zichttermijn

Bij de aankoop van onze producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste dertig dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Uiteraard dien je tijdens deze periode zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Uitgangspunt hierbij is dat je het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals je dat in een winkel zou mogen doen.

Om van je herroepingsrecht gebruik te maken stuur je de goederen voldoende gefrankeert op naar onderstaand retour adres. Dit kan bijvoorbeeld via een van de vele PostNL, DPD of DHL Parcel pakketshops bij jou in de buurt. Zorg ervoor dat in het pakket de pakbon zit met daarop de teruggestuurde items aangevinkt. Mocht je de pakbon niet meer hebben, zorg dan dat er een briefje bij zit met je naam, adres en ordernummer. Verstuur de artikelen altijd in een omdoos (bijvoorbeeld in de verzenddoos die door ons is gebruikt). Let erop dat we alleen artikelen kunnen accepteren die:

  • ongedragen/ ongebruikt zijn
  • voorzien zijn van originele aangehechte labels
  • goed verpakt zijn in de originele verpakking

Uitgesloten artikelen
Op maat gemaakte producten, bedrukte kleding en audio-/video materiaal (met verbroken zegel) kunnen NIET geretourneerd worden.

Retour adres
SailSupply
Blauw-Roodlaan 200-210
2718 SK Zoetermeer
(s.v.p. pakbon meesturen)

Voor ons is het retour sturen van de artikelen voldoende om de koop te ontbinden. Mocht je dit liever vooraf schriftelijk doen dan bieden we hiervoor een standaard formulier aan wat je hiervoor kan gebruiken:

Terugbetaling
Indien je reeds een bedrag betaald hebt, zullen wij dit bedrag zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding) terugbetalen. Hiervoor gebruiken we het betaalmiddel dat je zelf ook hebt gebruikt, tenzij we een andere betaalmiddel overeen zijn gekomen. De terugbetaling is uiteraard kosteloos. We betalen ook de eventueel betaalde verzendkosten terug als je een complete bestelling retour stuurt.

Kosten in geval van herroeping

Waardevermindering
Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Uitgangspunt hierbij is dat je het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals je dat in een winkel zou mogen doen.

Retourzending
Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor je rekening.

Verkeerde maat of kleur?

Ruil je bestelling eenvoudig om

Als je een ontvangen product wilt omruilen dan kan dat natuurlijk binnen de zichttermijn. De regels en retourinstructies vind je onder het kopje "30 dagen zichttermijn". Je kan op de pakbon aangeven waarvoor je het artikel wilt ruilen. We zetten dan de omruiling voor je in gang zodra de retour is verwerkt.

Wil je echter het nieuwe product zo snel mogelijk in huis? Dan adviseren we om deze direct te bestellen in de webwinkel. Je ontvangt dan later het geld terug van je retour. Bij omruilen zorgen we er ook voor dat je altijd maar maximaal één keer verzendkosten betaalt. Vermeld hiervoor op de retourpakbon wel altijd de tekst "gewenste product reeds besteld, ordernummer: XXXX".