Op het moment werkt het contact formulier niet. Mails kunt u sturen naar [email protected]

Excuses voor het ongemak.

+31 (0) 617148370 (Whatsapp Chat Only)

Zeilhorloges

Zeilhorloges zijn natuurlijk altijd waterdicht en hebben een sportief uiterlijk. Hierdoor is het zeilhorloge geschikt voor gebruik aan boord. Afhankelijk van het model kunnen er naast de tijd nog een aantal andere functies op zitten: getijdenklok, kompas, GPS, barometer en natuurlijk een chronograaf en datum weergave. De eerste functies zijn natuurlijk erg nuttig op het moment dat je op groot water vaart.

17 artikel(en)

per pagina

17 artikel(en)

per pagina

Zeilhorloges

Onder zeilhorloges verstaan we alle waterdichte horloges die geschikt zijn voor de (fanatieke) toerzeiler. Hieronder valt ook het starthorloge dat een must is voor elke wedstrijdzeiler. Ons assortiment bevat zeilhorloges van merken zoals Gill, Ronstan, Optimum Time en Patton Harken. Behalve veel unisex modellen zijn er ook aparte heren zeilhorloges en dames zeilhorloges. Belangrijk kenmerk van dit laatste type is dat de horlogebandjes kleiner zijn en hiermee ook geschikt voor de dunnere pols.

Ieder zeilhorloge voldoet aan een aantal standaard en optionele eisen:

  • waterdicht
  • geschikt voor intensief gebruik
  • getijdenklok (optioneel)
  • GPS (optioneel)
  • kompas (optioneel)

Zeilhorloge digitaal

Het assortiment digitale zeilhorloges is groot. Dit type is vooral handig tijdens wedstrijden, de cijfers zijn vaak groot en duidelijk afleesbaar. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook steeds meer analoge zeilhorloges verkrijgbaar. Ideaal voor toerzeilers die het horloge graag ook omhouwen op de wal voor casual gebruik.