Op het moment werkt het contact formulier niet. Mails kunt u sturen naar [email protected]

Helaas zijn alle whatsapp berichten verloren gegaan! Onze nieuw WhatsApp nummer +31 (0) 622693898

+31 (0) 622693898 (Whatsapp Chat Only)

Zeiltassen

Zeiltassen zijn er in alle soorten en maten. Er zijn zeiltassen die met name als reistas gebruikt kunnen worden en er zijn zeiltassen die vooral geschikt zijn voor aan boord. Veel zeiltassen beschikken over waterdichte compartimenten of zijn zelfs volledig waterdicht. Soms wordt alleen de onderkant van de zeiltas van waterdicht of waterafstotend materiaal gemaakt.

Lees meer over Zeiltassen...

Op zoek naar Waterdichte zeiltassen? Klik hieronder op waterdichte tassen, of waterdichte rugzakken:

Zeiltassen

Zeiltassen zijn er in een groot aantal variaties. Om een goede zeiltas te kiezen, is het van belang te bepalen waar de zeiltas precies voor gebruikt moet worden. Er zijn zeiltassen die voornamelijk als reistas gebruikt kunnen worden maar er zijn ook zeiltassen die eenvoudig op een open zeilboot gebruikt kunnen worden omdat deze zeiltassen volledig waterdichte zijn. Een aantal kenmerken van zeiltassen zijn:

  • robuust materiaal
  • waterdichte- of waterafstotende onderkant
  • wel / niet rolbaar
  • waterdicht compartiment (zeilschoenen)

Zeiltassen zeildoek

Zeiltassen van zeildoek zijn erg gewild. Zeildoek zeiltassen zijn niet alleen zeer robuust maar zien er ook bijzonder fraai uit. De maritieme uitstraling van zeildoek zeiltassen wordt vaak als bijzonder mooi en tijdloos ervaren.

Merken

We bieden zeiltassen van zeer uiteenlopende merken zoals o.a.:

De merken die wij voeren bieden zeiltassen met een hoge prijs/kwaliteit verhouding. Wij staan volledig achter de producten in ons assortiment. Zeiltassen die in de praktijk niet goed functioneren, verkopen we niet!

In dat kader zijn wij ook altijd bijzonder blij met gebruikerservaringen.

Lastig kiezen?!

De keuze voor de juiste zeiltas kan soms moeilijk zijn omdat er zo veel opties zijn. We helpen daarbij graag met persoonlijk advies. Neem contact met ons op door

te bellen of direct een vraag te stellen.32 artikel(en)

per pagina

32 artikel(en)

per pagina