+31 (0) 617148370 (Whatsapp Only)

EasyLock valstoppers

De EasyLock valstopper is enorm populair dankzij de gunstige prijsstelling. Veel bootfabrikanten kiezen dan ook voor dit merk.

Populaire EasyLock stoppers: EasyLock Mini | EasyLock Midi

Artikelen 1 tot 32 van 34 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 32 van 34 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

EasyLock stoppers

De EasyLock stoppers zijn enorm populair dankzij de gunstige prijsstelling. Veel bootfabrikanten kiezen dan ook voor dit merk. Het lijkt daarom ook vaak de beste keuze als je een bestaande Easy valstopper wilt vervangen. De prijs/kwaliteit verhouding is zeker goed te noemen, maar toch raden we aan om een A-merk te overwegen, zoals de Spinlock stoppers. Voor een investering van 10-15% meer beschik je over een beter product. Denk aan gebruiksgemak, houdkracht, garantie en de lange beschikbaarheid van reserve valstopper onderdelen.

EasyLock valstopper

Het begon allemaal met de EasyLock 1. Een robuuste valstopper die nog altijd goed verkrijgbaar is. Inmiddels zijn de EasyLock Mini en EasyLock Midi het meest verkochte model. De Mini gebruik je over het algemeen op zeilboten tot ca. 9,5 meter en de Midi op zeiljachten tot 11,5 meter. Ook de Easylock stoppers zijn verkrijgbaar van een enkele t/m een vijf dubbele uitvoering. Daarnaast heb je voor de meeste modellen ook nog de keuze uit de kleur: zwart of grijs.