+31852100830

Spinlock valstoppers

De Spinlock valstoppers zijn de beste valstopper op de markt. Om die reden varen alle boten in de top ook met de valstoppers van Spinlock. De meest verkochte stopper is de Spinlock XAS die je veel tegen komt op zeiljachten tot 35 ft en de Spinlock XTS voor grotere boten. Qua werkbelasting zit daaronder nog de Spinlock mini.

Populaire Spinlock stoppers: Spinlock XAS | Spinlock XTS

Artikelen 1 tot 32 van 76 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 32 van 76 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Spinlock stoppers

De Spinlock stoppers zijn de beste valstoppers op de markt. Om die reden varen alle boten in de top ook met de valstoppers van Spinlock. De meest verkochte stopper is de Spinlock XAS die je veel tegen komt op zeiljachten tot 35 ft en de Spinlock XTS voor grotere boten. Qua werkbelasting zit daaronder nog de Spinlock mini. Dit is een hele compacte stopper voor op kleine boten of achter een kleine lier. Ook zijn er nog zwaardere stoppers verkrijgbaar voor gebruik op grote boten of wedstrijdboten waarbij een nog grotere houdkracht van belang is. De meeste valstoppers zijn verkrijgbaar als enkele, dubbele en dit gaat door tot zelfs een stopper met 5 klemmen.

Spinlock valstopper

Met de aanschaf van een Spinlock valstopper kies je voor kwaliteit. Ook ben je verzekerd van een uitstekende garantie en zijn alle reserve valstopper onderdelen nog lang verkrijgbaar tegen eerlijke prijzen. Je geniet hierdoor lang van een goed werkend product.