Let op: Telefonisch is de klantenservice momenteel door grote drukte niet bereikbaar. Vragen en opmerkingen graag per e-mail naar info@sailsupply.nl sturen. Bestellingen worden wél verzonden. De verzenddatum staat op de productpagina.

+31852100830

Kuiptassen

Kuiptassen voor boten en jachten zijn tassen die in de kuip of elders aan boord gebruikt kunnen worden. Met een kuiptas op de juiste plek kan de kuip netjes, overzichtelijk en daardoor veilig blijven. Kuiptassen kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om schoten, vallen en trimlijnen of flessen netjes op te bergen.

28 artikel(en)

per pagina

28 artikel(en)

per pagina

Kuiptas toepassing

Een kuiptas houdt de kuip en het dek netjes, overzichtelijk en daardoor veilig. Vaak liggen trimlijnen, spinnakerschoten, fokkeschoten en vallen kris-kras door de hele kuip. Voorkom dit door de juiste kuiptas te gebruiken. Dit is niet alleen overzichtelijker, maar voorkomt zeker tijdens zeilwedstrijden onnodige fouten. Bovendien verhoogd het gebruik van kuiptassen op zeiboten, zeiljachten en motorjachten de veiligheid aan boord omdat er minder kans is over lijnen, flessen of bekers en andere zaken te struikelen.

Kuiptas materiaal

Kuiptassen zijn van robuust (zee)water bestendig materiaal vervaardigd. De tassen zijn zodanig gemaakt dat er vrijwel geen water in de tassen blijft staan door het gebruik van gaas. Het voordeel daarvan is bovendien dat men ziet wat er in de kuiptas ligt.