Op het moment werkt het contact formulier niet. Mails kunt u sturen naar [email protected]

Excuses voor het ongemak.

+31 (0) 617148370 (Whatsapp Chat Only)

Laser

Bekijk hieronder alle onderdelen voor de Laser of klik op de nummers in onderstaande afbeelding:

Laser zeilboot onderdelen


Meer over de Laser zeilboot...

De Laser is misschien wel de meest toegankelijke zeilboot ter wereld. De boot is zo simpel van opzet dat vrijwel elke (beginnende) zeiler er snel mee het water op kan. Dat betekent echter niet dat het niveau laag is. In tegendeel. Omdat de klasse zowel nationaal als internationaal enorm groot is en nog steeds groeit, zijn er voor alle leeftijdscategorieën en niveaus uitdagende wedstrijden.

Ook als je geen wedstrijden wilt zeilen is de Laser overigens een uitstekende keuze. De boot is gemakkelijk op een kleine aanhangwagen of zelfs op het dak van de auto te transporteren en zeilkaar te maken. Het optuigen gaat snel en is eenvoudig te leren.

Omdat de Laser zeilboot zo eenvoudig van opzet is, is ook het vervangen van de meeste onderdelen voor de boot goed zelf te doen. Daarnaast is het zo dat de strenge eenheidsklasseregels ervoor zorgen dat alle onderdelen voor de Laser op elke Laser zeilboot passen.

Als je ook wedstrijden zeilt met je Laser, is het wel van belang alleen de onderdelen en zeilen op je boot te gebruiken die volgens de klasseregels toegestaan zijn. Als je hier vragen over hebt, kun je altijd even contact opnemen.

Artikelen 1 tot 32 van 76 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 32 van 76 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3