Vanwege Pinksteren is het mogelijk dat uw bestelling vertraging oploopt. Wij doen ons uiterste best om de vertraging zo kort mogelijk te houden. Wij hopen op uw begrip en hele fijne dagen gewenst.

Bestellingen kunnen geplaatst worden en worden zo snel mogelijk verwerkt en verzonden worden.

+31 (0) 617148370 (Whatsapp Only)

Details

Bynolyt Searanger II 7x50 Oranje Met Kompas

De Bynolyt Searanger II ORANJE doet zeker niet onder voor de bekende Searanger II, want onder het oranje rubber zit dezelfde kijker. Gewicht: 1100 gram Afmetingen: 174 x De Bynolyt Searanger II ORANJE doet zeker niet onder voor de bekende Searanger II, want onder het oranje rubber zit dezelfde kijker.

De combinatie verrekijker met geïntegreerd kompas en ingebouwde hoogte/afstandsschaal maakt de Searanger tot een navigatie instrument bij uitstek. Met een vergroting van 7x maakt deze kijker uw peilgebied voor zichtnavigatie aanzienlijk groter, zodat u feilloos meerdere nauwkeurige peilingen kunt doen. Met behulp van de in het beeld geprojecteerde schaalverdeling kan, als de hoogte of grootte van het object bekend is, de afstand tot het object worden berekend.
Uiteraard is deze typische watersportkijker gevuld met droog stikstofgas tegen inwendig beslaan van de optiek. De lichtsterkte van de Searanger is groot, wat vooral op het water bij slecht zicht of weinig licht van levensbelang kan zijn. Het ingebouwde kompas heeft verlichting, zodat u de kijker ook voor peilingen 's nachts kunt gebruiken. Valt uw Searanger overboord? Geen nood, want niet alleen blijft hij drijven, maar hij is ook nog eens makkelijk te vinden met behulp van de felgekleurde drijfriem.

- Waterdicht
- Kompas
- Multicoating
- Blijft drijven
- Drijfdraagriem en opbergtas

In Spetember 2016 heeft het prominente tijdschrift Practical Boat Owner de Searnager II uitgeroepen tot BEST BUY!

BEKIJK HIER DE TEST VAN DE SEARANGER II IN DE PRACTICAL BOAT OWNER 2016.

Extra informatie

Artikelnummer TN 00831019
EAN 8718754530934
Fabrikantnummer PBI-4 7X50 ORANGE
Product type Verrekijkers
Merk Bynolyt

Schrijf je eigen review

U plaatst een review over: Bynolyt Searanger II 7x50 Oranje met Kompas

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling