Op het moment werkt het contact formulier niet. Mails kunt u sturen naar [email protected]

Excuses voor het ongemak.

+31 (0) 617148370 (Whatsapp Chat Only)

Details

Nieuw van Velocitek, de Shift! Leverbaar vanaf eerste helft november. Pre-order nu bij SailSupply.nl en we zorgen ervoor dat jij als een van de eerste in Nederland vaart met deze Shift van Velocitek.

De Velocitek Shift is een uniek elektronisch magnetisch kompas. Het kompas is zeer nauwkeurig en houdt de koerswijzigingen bij, zodat je eenvoudig kunt zien of de wind draait. Het scherm geeft de huidige koers en de koerswijzigingen duidelijk aan. De Shift wordt gevoed door een batterij welke wordt opgeladen door zonnecellen, de batterij is eenvoudig te vervangen indien nodig na een paar seizoenen. De Shift is voorzien van een start-timer waarbij het aantal minuten is in te stellen. De timer is te synchroniseren met de verschillende startsignalen, indien de timer op achter loopt. De shift wordt geleverd inclusief montageplaat (cradle).

Digitaal magnetisch kompas

Het kompas is zeer nauwkeurig en duidelijk af te lezen. Je kunt eenvoudig de huidige koers instellen als referentie. De Velocitek Shift houdt dan automatisch bij welke wind- c.q. koerswijziging er heeft plaatsgevonden en geeft dit duidelijk aan aan de rechterkant van het scherm.

Starttimer

De Velocitek Shift heeft uiteraard ook een start-timer. Deze is eenvoudig te bedienen door de speciale "gun" knop onderaan het scherm. De startsignalen zijn ook eenvoudig te synchroniseren naar hele minuten mocht je net te laat zijn bij het 5 minuten signaal.

Stroom

De Velocitek Shift wordt gevoed door een batterij welke door zonnecellen wordt geladen. Mocht de batterij na een paar seizoenen minder sterk worden dan kan deze eenvoudige worden vervangen.

Geschikt voor de meeste eenheidsklassen

Door het ontbreken van een ingebouwd GPS is de Shift toegestaan in de meeste eenheidsklassen. Ook wordt er een afdekplaatje meegeleverd die ervoor zorgt dat de wind shift indicator wordt uitgeschakeld. Hiermee verander je dus de Shift in een kompas met timer. Is een digitaal kompas toegestaan in jouw klasse? Dan is de Velocitek shift zeker iets voor jou!

Velocitek Shift accessoires

De Velocitek Shift wordt standaard geleverd met een montageplaat (Cradle). Hiernaast zijn er nog de volgende accessoires bij te bestellen:

  • Mast bracket ondiep
  • Mast bracket diep (offset) om lijnen achter langs te laten lopen
  • Offset ringen om een afstand te creeren tussen de shift en de boot
  • Cradle (Deze wordt standaard meegeleverd maar is ideaal als je de Shift op verschillende boten wilt gebruiken)

Velocitek Shift video

Koop je Velocitek Shift makkelijk, snel en veilig online bij SailSupply.nl

Extra informatie

Artikelnummer MM shift
EAN 094922461308
Fabrikantnummer shift
Product type Kompassen elektronisch
Merk Velocitek

Schrijf je eigen review

U plaatst een review over: Velocitek Shift digital Kompass

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: